• page_head_bg

Kabar

  • Pambuka kanggo Masterbatch Warna Digunakake kanggo Cocog Granules Plastik

    Pambuka kanggo Masterbatch Warna Digunakake kanggo Cocog Granules Plastik

    Apa warna masterbatch?Masterbatch warna, minangka jinis pewarna khusus bahan polimer anyar, uga dikenal minangka persiapan pigmen.Iki dumadi saka telung unsur dhasar: pigmen utawa pewarna, pembawa lan aditif.Iku agregat saka pigmen super konstan utawa pewarna seragam ditempelake resin....
    Waca liyane
  • Ringkesan Kinerja ABS lan PMMA, Karakteristik Pangolahan lan Aplikasi Khas

    Ringkesan Kinerja ABS lan PMMA, Karakteristik Pangolahan lan Aplikasi Khas

    ABS Kinerja ABS ABS dumadi saka telung monomer kimia acrylonitrile, butadiena lan styrene.Saka perspektif morfologi, ABS minangka bahan non-kristal, kanthi kekuatan mekanik sing dhuwur lan kinerja komprehensif "kuwat, angel, baja".Iku amorf...
    Waca liyane
  • Ringkesan Kinerja PPO, PC lan PBT, Karakteristik Pangolahan lan Aplikasi Khas

    Ringkesan Kinerja PPO, PC lan PBT, Karakteristik Pangolahan lan Aplikasi Khas

    Kinerja PPO saka PPO Polyphenylether yaiku poly2, 6-dimethyl-1, 4-phenylether, uga dikenal minangka polyphenyloxy, Polyphenyleneoxiole (PPO), polyphenylether sing dimodifikasi diowahi dening polystyrene utawa polimer liyane (MPPO).PPO minangka jinis plastik rekayasa kanthi kinerja komprehensif sing apik, dhuwure ...
    Waca liyane
  • Panyebab lan Solusi Retak Lumahing ing Bagean Plastik

    Panyebab lan Solusi Retak Lumahing ing Bagean Plastik

    1. Sisa kaku dhuwur banget Ing operasi proses, iku cara paling gampang kanggo ngurangi kaku ampas dening ngurangi meksa injeksi, amarga meksa injeksi sebanding karo kaku residual.Yen retak ing lumahing bagean plastik ireng watara, iku nuduhake ...
    Waca liyane
  • Cara Ngapikake Kualitas Bagian Nylon Injeksi

    Cara Ngapikake Kualitas Bagian Nylon Injeksi

    Mesthekake pangatusan Nylon luwih hygroscopic, yen kapapar udhara kanggo dangu, bakal nresep Kelembapan ing atmosfer.Ing suhu ndhuwur titik leleh (kira-kira 254 ° C), molekul banyu reaksi kimia karo nilon.Reaksi kimia iki, disebut hidrolisis utawa cleavage, ngoksidasi nilon a ...
    Waca liyane
  • Panyebab lan Solusi saka Dents lan Pori-pori ing Produk Molding Injeksi

    Panyebab lan Solusi saka Dents lan Pori-pori ing Produk Molding Injeksi

    Ing proses produksi produk, dents produk lan pori-pori minangka fenomena salabetipun sing paling kerep.Plastik sing disuntikake ing cetakan bakal nyuda volume nalika adhem.Lumahing hardens pisanan nalika cools sadurungé, lan umpluk ing njero.Indentasi yaiku bagean pendinginan alon saka gelembung ...
    Waca liyane
  • Klasifikasi Suhu Tinggi Nylon PA lan Aplikasi ing Lapangan Elektronik

    Klasifikasi Suhu Tinggi Nylon PA lan Aplikasi ing Lapangan Elektronik

    Nilon suhu dhuwur (HTPA) yaiku plastik teknik nilon khusus sing bisa digunakake ing lingkungan 150 ℃ utawa luwih suwe.Titik leleh umume 290 ℃ ~ 320 ℃, lan suhu ewah-ewahan bentuk termal bisa tekan 290 ℃ sawise modifikasi serat kaca, lan njogo mec banget ...
    Waca liyane
  • Polyphenylene Sulfide (PPS) - Kesempatan 5G Anyar

    Polyphenylene Sulfide (PPS) - Kesempatan 5G Anyar

    Polyphenylene sulfide (PPS) minangka jinis plastik rekayasa khusus termoplastik kanthi sifat komprehensif sing apik.Karakteristik sing luar biasa yaiku tahan suhu dhuwur, tahan korosi lan sifat mekanik sing unggul.PPS akeh digunakake ing mobil ...
    Waca liyane
  • Properti lan Aplikasi Bahan lan Paduan PC Flame Retardant

    Properti lan Aplikasi Bahan lan Paduan PC Flame Retardant

    Polycarbonate (PC), minangka bahan termoplastik transparan tanpa warna.Prinsip flame retardant PC flame retardant yaiku kanggo catalyze pembakaran PC dadi karbon, supaya bisa nggayuh tujuan flame retardant.Bahan PC flame retardant digunakake akeh ing elektronik lan listrik ...
    Waca liyane
  • Penerapan PBT Teknik Plastik Dalam Industri Elektronika dan Listrik

    Penerapan PBT Teknik Plastik Dalam Industri Elektronika dan Listrik

    Polybutylene terephthalate (PBT).Saiki, luwih saka 80% PBT ing donya diowahi sawise digunakake, plastik teknik modifikasi PBT kanthi ciri fisik, mekanik lan listrik sing apik banget ing bidang listrik lan elektronik saya akeh digunakake.Mat PBT sing dimodifikasi...
    Waca liyane
  • Plastik Rekayasa Digunakake ing Industri Kendaraan Energi Anyar

    Plastik Rekayasa Digunakake ing Industri Kendaraan Energi Anyar

    Panggunaan plastik rekayasa kanggo kendaraan energi anyar sing digabungake karo produk otomotif kudu nyukupi syarat kinerja ing ngisor iki: 1. Ketahanan korosi kimia, tahan minyak, tahan suhu dhuwur lan kurang;2. Sifat mekanik sing apik, fluiditas sing dhuwur, proses sing apik ...
    Waca liyane
  • Properti lan Aplikasi saka Bahan PBT SIKO

    Properti lan Aplikasi saka Bahan PBT SIKO

    Plastik rekayasa PBT, (polybutylene terephthalate), nduweni kinerja komprehensif sing apik, rega sing relatif murah, lan nduweni pangolahan cetakan sing apik.Ing elektronik, peralatan listrik, peralatan mekanik, instrumen otomotif lan presisi lan lapangan liyane, wis akeh digunakake.Char...
    Waca liyane