• page_head_bg

Analisis Moldflow

MOLDFLOW

Ngewangi pelanggan kanggo milih bahan cocok, nyediakake ayu lan stabil werna lan rencana werna, optimalisasi desain struktur bagean plastik, nyaranake befitting desain jamur, kanggo melu ing kabèh proses produksi nyoba lan produksi massal, lan ngatasi kabeh masalah ing Manufaktur. proses

Desain produk

Pemilihan Bahan

Desain cetakan

Proses Injeksi

Peningkatan Kualitas

moldflowImg1

Kekandelan tandha tipis lan ora gampang disuntikake kanthi lengkap.

Disaranake sing dhuwur saka rib kudu sudo, utawa widen 5mm lan thicken 0.3mm.

moldflowImg2

Meksa runner cooling saka siji titik gapura sisih ora apik ing ends, shrinkage kolom ora gampang kanggo nyetel, kang dianjurake kanggo nggunakake loro TCTerms urutan katup aliran panas path.

moldflowImg3

Desain produk: kanggo prédhiksi desain struktur produk, ngoptimalake desain struktur, lan nyuda syarat kinerja materi sing berlebihan.

moldflowImg4

Desain jamur: Rekomendasi rencana ngrancang kanggo struktur tombol jamur ing awal supaya ngurangi kasempatan kanggo ngganti jamur mengko.